Апартаментен Комплекс

Пирин голф и кънтри клуб е целогодишен туристически комплекс, предлагащ ваканционни имоти /апартаменти, вили, апартаменти от хотелски тип/ за продажба и наем. Всичко стана по жалба на лице, което под вещото ръководство на служителите от общината(корупцията е масово явление)успя да възпрепятства и издаването на удостоверение за търпимост - за удостоверението ме разиграваха една година, все искаха нови заявления да подавам, а ДАГ им казваше да започват нова процедура, тъй като от констатациите им неставало ясно какви са нарушенията и така 1г докато накрая ми отказаха удостоверението и издадоха заповедите.

Тя обединява 10 фирми, които реализират целия цикъл в сферата на недвижимите имоти: инвестиции, строителство, управление на собствеността, продажба на апартамент ново строителство, луксозни офиси и ваканционни имоти. Всички апартаменти са оборудвани с печка, микровълнова, хладилник, пералня, кафемашина, тостер, кана, сешоар, ютия. Апартаменти от 55 кв.м. с отделна спалня, гостна и обзаведена кухня, с кът за хранене и кът за почивка с разтегаем диван, балкон с градинска мебел, кабелна телевизия, интернет и телефон. Ако желаете да изкарате вашата лятна отпуска на тихо,уютно и комфортно място,то вашия избор трябва да е апартаменти Хени Поморие!

Има обособена покривна тераса с достъп по желязна стълба, и прекрасна гледка към София. Ваканционните апартаменти са разположени в най -приятната за обитаване част на гр. Варна - Морската градина, непосредствено до главния път към Златни пясъци и на по-малко от 300 м от морето, до което има пряк, безпрепятствен достъп. Всичките ни апартаменти са със специален дизайн и обзавеждане, за да осигурят пълен комфорт и минимум алергени. От датата на основаването си през 2007 година ние имаме за цел да осигуряваме на достъпни цени стилни, просторни и комфортни апартаменти за краткосрочна и средносрочна почивка в Сандански, които са разположени на централни локации и в непосредствена близост до градския парк.